Kuka minä olen? - Roope Niemi

Kuka minä olen?

Olen Roope Niemi, 18-vuotias hää- ja potrettivalokuvaaja Helsingistä. Olen myös Perho liiketalousopiston opiskelija. Aloitin valokuvaamisen noin 8-vuotta sitten ja ammatikseni olen valokuvannut jo useamman vuoden. Olen yksi Suomen nuorimmista ammattivalokuvaajista mutta ikä on minun kohdalla vain numero.


Miksi tykkään kuvata häitä?

Häitten kuvaaminen on ehkä maailman vapauttavin ja stressaavin hetki samaan aikaan. Rakastan miten kaikilla on aina häissä hyvä fiilis, kaikki hymyilee ja silloin saa aikaan ihan huippu kuvaa. Hääpotrettien ottaminen on siitä hankalaa että siinä pitää saada ne tunteet tulemaan suoraan siitä kuvasta kuvan katsojaan. Haluan aina saada juurikin hääparin näköiset potretit. Aitoja tunteita, upea miljöö ja upea hääpari, siitä syntyy paras hääpotretti.


Olisi mahtavaa saada taltioida juuri teidän muistot, joten otathan rohkeasti yhteyttä.

Asiakkaiden palautteita.


"Roope otti ihania kuvia juuri sillä silmällä,

mitä toivoimme. Lämmin kiitos!"

-M&N


"Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja Roope

sai kuvat nopealla aikataululla valmiiks. Suosittelen!!"

-Nettitupa


"Roopelle ikä on vain numero Todella ammattimaisia , moniulotteisia ja ihania tilannekuvia meidän häistä. Kuvien käsittely huippua. Suosittelen!!"

"Ammattilainen, tilannetajuinen ja suurella sydämellä. Pro olet Roope. Upeita kuvia kerrassaan. Toimitus nopeaa. Suosittelen"

-Maaret & Mark


"Todella hyvä ja ammattitaitoinen kuvaaja. Hienoja hääkuvia saatiin"

-Mirella ja Christian

Valokuvaus-ammattilainen
Powered by SmugMug Log In