Yhteydenotto - Roope Niemi

-Kameran takana-Olen Roope Niemi, 18-vuotias hää- ja potrettivalokuvaaja Helsingistä. Olen myös Perho liiketalousopiston opiskelija.

Aloitin valokuvaamisen noin 8-vuotta sitten ja ammatikseni olen valokuvannut jo useamman vuoden. Olen yksi Suomen nuorimmista ammattivalokuvaajista mutta ikä on minun kohdalla vain numero.


Miksi tykkään kuvata häitä?

Häitten kuvaaminen on ehkä maailman vapauttavin ja stressaavin hetki samaan aikaan. Rakastan miten kaikilla on aina häissä hyvä fiilis, kaikki hymyilee ja silloin saa aikaan ihan huippu kuvaa. Hääpotrettien ottaminen on siitä hankalaa että siinä pitää saada ne tunteet tulemaan suoraan siitä kuvasta kuvan katsojaan. Haluan aina saada juurikin hääparin näköiset potretit. Aitoja tunteita, upea miljöö ja upea hääpari, siitä syntyy paras hääpotretti.

Olisi mahtavaa saada taltioida juuri teidän muistot, joten otathan rohkeasti yhteyttä.

Asiakkaiden palautteita.

"Roope otti ihania kuvia juuri sillä silmällä, mitä toivoimme. Lämmin kiitos!" -M&N

"Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja Roope sai kuvat nopealla aikataululla valmiiks. Suosittelen!!" -Nettitupa

"Roopelle ikä on vain numero Todella ammattimaisia , moniulotteisia ja ihania tilannekuvia meidän häistä. Kuvien käsittely huippua. Suosittelen!!" "Ammattilainen, tilannetajuinen ja suurella sydämellä. Pro olet Roope. Upeita kuvia kerrassaan. Toimitus nopeaa. Suosittelen" -Maaret & Mark

"Todella hyvä ja ammattitaitoinen kuvaaja. Hienoja hääkuvia saatiin" -Mirella ja Christian

"Roope oli kuvaamassa ikimuistoista päivää, häitämme Suomenlinnassa 12.8.2017. Roope on todellinen ammattilainen ja osoitti sen moneen otteeseen sekä ennen häitä (suunnittelutapaaminen ja omakohtainen tutustuminen kuvauspaikkaan) että häiden aikana ja jälkeen. Kuvien laatu ylitti kaikki odotukset ja lisäksi Roopella oli koko ajan homma hallussa että saatiin koko päivä ikuistettua. Kiitos Roope! Terveisin, Teemu & Anniina" 

Yhteydenotto!

Valokuvaajaroopeniemi@gmail.com

040 6302977

Facebook: Valokuvaaja Roope Niemi

Instagram: Valokuvaaja_Roopeniemi

Powered by SmugMug Log In